Győri orvoskeresőKodály Zoltán úti bölcsőde
Ady-város


Cím:
9023 Győr, Kodály Zoltán u. 18.


Telefon:
06-96-437-410Bölcsődénk Ady-város központi helyén, óvoda és iskola szomszédságában helyezkedik el. A 7-es, 9-es, 14-es és a 19-es autóbuszok lehetővé teszik, hogy a bölcsőde minden irányból jól megközelíthető legyen. Az intézmény hatvan férőhelyes, három pavilonban, pavilononként két-két csoportszobával, összesen hat csoportban fogadjuk a gyermekeket. Csoportszobáink szépen felújítottak és mindegyikben a gyermekek életkorának és szükségleteinek megfelelő bútorzattal, játékkészlettel biztosítjuk az ellátást, valamint az önfeledt és biztonságos játék lehetőségét.


A mindennapi levegőzést, mozgásigényt, tapasztalatszerzést, a környezettel való ismerkedést biztosítja a saját játszóudvarunk, fajátékokkal, kis-házakkal, homokozókkal felszerelve. A Szakmai Programunkban is a környezeti nevelés kapott kiemelt figyelmet.


Minden pavilonban öt szakképzett kisgyermeknevelő látja el a gyermekeket, saját gondozónői rendszerben. A napi tevékenységek, és játékok során sokat énekelünk, mondókázunk, mesélünk a kicsiknek. Játékos, mesés formában bővítjük ismereteiket, az alkotójátékok során fejlesztjük kézügyességüket, a gondozás során pedig nagy hangsúlyt fektetünk az önállóságra nevelésre. A bölcsődei napirend a gyermekek életkori sajátosságaihoz és szükségleteihez igazodik, a csoportok életkori összetételének figyelembevételével.


Saját konyhánknak köszönhetően változatos, ízletes, és az életkori szükségleteknek megfelelő étrendet biztosítunk a gyermekeknek, napi négyszeri étkezéssel.


A bölcsődénkbe járó gyermekek számára só szobát alakítottunk ki, ami segíti a felső légúti fertőzések gyógyulását, megelőzését, jótékonyan hat az asztmára, allergiára.


Intézményünk életét színesítik, valamint erősítik a család és bölcsőde kapcsolatát a szülőkkel és gyermekekkel együtt töltött, ünnepekre hangoló délutánok a szülőcsoportos megbeszélések, a gyermeknapi „bulik”, családi napok.


Bölcsődénk terepintézményként is működik. Gyakorlati helyet biztosítunk a csecsemő – és kisgyermeknevelő képzésben résztvevők számára.


A bölcsődei alapellátáson túl szolgáltatásként játszóházat is működtetünk.


Épületünkben kapott helyet az Intézményhálózat Igazgatása is.


Szeretettel várjuk a leendő bölcsődéseket, szüleiket, nagyszüleiket!


Kismamáknak - Anyukáknak
Kismamáknak - Anyukáknak honlapajánló, baba-mama klub
Tovább az oldalra


Negyven éves a Kodály utcai bölcsőde
A Zöld utcai bölcsőde után egy újabb kisgyermekeket ellátó intézmény dolgozói ünnepelhettek jubileumi évfordulót: negyven éve alapították a Kodály Zoltán utcai bölcsődét.
Tovább az oldalra