Győri orvoskeresőKiskúti úti bölcsőde
Gyárváros


Cím:
9027 Győr, Kiskuti út 16.


Telefon:
06-96-322-730Bölcsődénk 1968-ban nyitotta meg kapuit a kisgyermekek számára Gyárvárosban, egy csendes nyugodt utcában. Körülötte családi házak és egy – egy társasház található. A Bölcsőde épülete mellett és az épület mögött tágas, nagy játszóudvar helyezkedik el rögzített és mozgatható játékokkal, a gyermekek végtelen mozgásigényének kielégítésére. A lehetőségeken belül minden kisgyermeket szívesen látunk. Megközelíthető autóval, a 14-es és a 8-as autóbuszokkal.


Bölcsődénk 40 férőhelyes. A gyermekek csoportszobái 2010 őszén felújításra kerültek. A négy gyermekszoba kellemes hangulattal csábítja a kisgyermekeket önfeledt játékra.


8 fő szakképzett kisgyermeknevelő nagy türelemmel és odafigyeléssel látja el a gyermekek korszerű nevelését és gondozását. Szaktudásukkal és tapasztalatukkal segítve, végigkísérik a kicsik fejlődését egészen az óvodába kerülésig. A szülők gyermekükkel kapcsolatos problémáikat megbeszélhetik, tanácsot, véleményt kérhetnek tőlük.


A bölcsődében saját konyha működik. A korszerű, egészséges táplálkozás alapelveit követve, a gyermekek életkorának megfelelően készítjük el az ételeket. Meghatározott esetekben pl.: tejérzékenység, egyéni étrendet is tudunk biztosítani.


Célunk:
A családokkal közösen a gyermekek kiegyensúlyozott testi-lelki fejlődésének biztosítása, az egyéni sajátosságok figyelembe vételével. A boldog, derűs gyermeki személyiség kibontakoztatásának elősegítése, szeretetteljes, feltétel nélkül elfogadó légkörben.


Szakmai programunk kiemelt része a kisgyermekek zenei nevelése. A nevelő – gondozó munkánk során a hangok, a zene csodálatos világával ismertetjük meg a gyermekeket a koruknak megfelelő szinten. A zene szeretete kihat egész fejlődésükre, fogékonyabb, kulturáltabb emberekké válnak.


Az ének - zene fogékonnyá teszi a gyermekeket a szép befogadására, formálja ízlésüket. Hozzájárul a kisgyermekek lelki egészségéhez, elősegíti a gyermekcsoportban a barátságos légkör megteremtését.
Bölcsődénkben a gyermekek zene iránti szeretetét szeretnénk elérni. A mindennapok során ezt úgy valósítjuk meg, hogy a gyermekek minden nap találkoznak az ének - zenével.


A bölcsődében sok új érdekes játék, hasonló életkorú kisgyermekek és figyelmes kisgyermeknevelő szakemberek várják a kedves érdeklődőket.


Forrás:
onkormanyzat.gyor.hu


Kiskúti úti bölcsőde, Bölcsöde Győr, Győri Bölcsödék, bölcsödék, bölcsődék Győrben