Győri orvoskeresőBáthory úti bölcsőde
Révfalu


Cím:
9026 Győr, Báthori út 2.


Telefon:
06-96-327-580Bölcsődénk Győr egyik legszebb városrészében, Révfaluban található, mely 1982 májusában nyitotta meg kapuit, egy nyugodt, családi házakkal és társasházakkal körülvett, csendes utcában.
A Báthory úti Bölcsőde a 11-es helyi járattal közelíthető meg.


Három különálló pavilonban, hangulatosan kialakított, 6 csoportban, szobánként 12-14 kisgyermek szakszerű gondozását és nevelését tudjuk biztosítani. Szakképzett kisgyermeknevelőink, csecsemő és kisgyermekgondozóink nagy szeretettel és türelemmel fogadják a rájuk bízott kicsiket. Szaktudásukkal és tapasztalatukkal, odaadó figyelmükkel kísérik végig gyermekeik fejlődését egészen az óvodába kerülésükig.

Nevelőmunkánk alapja a Bölcsődei Nevelés - Gondozás Országos Alapprogramja, mely a gyermekközpontú, segítő, támogató és elfogadó nevelési elvek megvalósítását helyezi előtérbe.


Bölcsődénkben kiemelten foglalkozunk a kisgyermekek széleskörű, optimális mozgásfejlődésének elősegítésével. Változatos tornaszerekkel és játékeszközökkel szeretnénk megismertetni a kicsiket, természetesen a koruknak megfelelő szinten. A mozgás szeretete kihat majd az egész életükre, fejlődésükre, pozitívan hat személyiségükre. A kisgyermekek természetes mozgásigényére építve, az aktív életvitel megalapozásául szolgál a bordásfal, csúszda, trambulin, gyűrűhinta, mászóka és különböző egyensúlyfejlesztő eszközök használata. Több éve működik bölcsődénkben só-szoba, mely a felső-légúti megbetegedések megelőzésének hatékony, természetes eszköze.

A legfontosabb tevékenység a kicsik életében a JÁTÉK. Változatos tevékenységekkel ismertetjük meg a gyermekeket, számukra elérhető játékpolcok, vidám kuckók, játszósarkok várják a felfedező kis kezeket. Szépen parkosított, tágas, pavilonokhoz kapcsolódó udvarunkon, árnyat adó fák alatt, egész évben biztosított a kicsik szabad levegőn játszása, kimeríthetetlen mozgásigényük levezetése. A bölcsődében számtalan új, érdekes játékot, hasonló korú társakat, figyelmes kisgyermeknevelőket találnak majd. A sok-sok játék, a zene, a vidámság, közös élmény tölti be napjainkat.

Programjaink, ünnepeink: Farsangolás, ünnepvárók, anyák napja, gyermeknapi party, születésnapok, bölcsi-ballagás.


A bölcsődei alapellátáson túl szolgáltatásként időszakos gyermekfelügyeletet is működtetünk.


Kedves Szülők!
Számunkra is legfontosabb érték a kiegyensúlyozott, boldog, derűs gyermekkor biztosítása! Bölcsődénk nyitottsága, őszinte légköre lehetővé teszi, hogy egymást segítve, támogatva közösen neveljük kicsinyeinket!


Sok szeretettel várjuk kisgyermekeiket a bölcsödénkben!


Forrás:
onkormanyzat.gyor.huKismamáknak - Anyukáknak
Kismamáknak - Anyukáknak honlapajánló, baba-mama klub
Tovább az oldalra